About me

Knitting Coziness

Welkom in mijn Webshop!

Mijn naam is Kelly en ik ben het gezicht achter Coconknits. In november 2017 startte ik Coconknits uit liefde voor handwerk, natuurlijke vezels en meditatief breien. Alle producten worden handgemaakt in mijn studio.

Ik start mijn bestellingen door de zuiverste en zachtste merinowol te selecteren. Hierbij stel ik hoge eisen aan kwaliteit, milieu en ethiek.

Alle gebruikte merinoswol heeft een “OEKOtex-100” en “Mulesing-free” certificering. Met andere woorden, ik selecteer de beste merinoswol volgens kwaliteit, milieu en ethiek. Hierdoor garandeer ik dat zowel schaap, milieu als producent correct werden behandeld.

Ik streef naar een uitstekende klantenservice en producten van hoge kwaliteit. Kijk eens rond in mijn webwinkel en voel je vrij om me een bericht te sturen als ik je verder kan helpen.

 

2 thoughts on “About me

 1. Hoi Kelly,

  Graag zou ik de Hulawool XL in de kleur Camel (648) bestellen. Ik zie deze er echter niet tussen staan in de shop. Is dit mogelijk?
  Alvast bedankt voor je reactie.

  Mvg,
  Sandra Wernsen

  1. Dag Sandra, dat is zeker mogelijk. U kan de bestelling afronden met bijvoorbeeld een Hulawool XL in oudroze en in het commentaarveld vermelden dat u het kleur Camel wenst. Indien ik je nog verder kan helpen kan je mij ook mailen op hello@coconknits.be. Groeten, Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *